Despre Noi  |  Cum Comand?   |  Conditii utilizare  |  Cauta              Cos Cumparaturi:
acum in cos   0 produse
Categorii
Wishlistul meu
0 produse
Feedback
Lasa Feedback
Limbi
Romana
Informatii
Articole
Articole Noi
Toate articolele
Sectiunea 1 (3)
Sectiunea 2
Articole scrise de acelasi autor
Termeni si Conditii

Termeni si conditii

            Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

 Definitii

           Acest site este intretinut si administrat de firma SC Alrevo Trading SRL, care va fi denumita in continuare Societate. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.alrevo.com , este denumita Client.

           Fotografiile, textele, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.alrevo.com, vor fi denumite in continuare continut.

 Continut si drepturi de autor

          Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor incluse in acest site. Totusi, uneori, acestea pot contine inadvertente punctuale.

          Fotografiile si datele tehnice sunt folosite cu acordul furnizorilor.

          Societatea isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului alrevo.com, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

          Site-ul www.alrevo.com si toate informatiile continute sunt proprietatea Societatii si a furnizorilor. Continutul siteului este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Inregistrare ca membru

           Inregistrandu-va ca membru pe site-ul alrevo.com, va obligati sa:
     1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre Dvs. asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
     2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

          Societatea poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul Dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

          Prin inregistrarea ca membru sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site si orice activitate desfasurata sub numele Dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea Dvs.

          Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice semn de activitate neautorizata sub numele Dvs. de utilizator.In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 Plata ramburs

           Daca optati pentru plata ramburs, va obligati sa depuneti un avans de 5%. Dupa confirmarea sumei, comanda dvs. va fi procesata si livrata. In cazul in care nu veti depune acest avans in termen de 2 zile in contul firmei, comanda dvs nu va fi luata in considerare. Aceasta masura a fost luata pt. a evita returul coletelor si a prejudicia astfel compania Alrevo Trading cu sumele de transport

Livrare 

          Livrarea produselor va fi facuta in 3 zile dupa confirmarea comenzii si a platii, in cazul produselor care sunt pe stoc. In cazul produselor care nu mai sunt in depozit, termenul de livrare se prelungeste pana la 5-7 zile lucratoare. In cazul in care exista un produs care nu poate fi gasit in acest moment la furnizor, veti fi informat.

          SC Alrevo Trading incearca sa va tina informati constant asupra disponibilitatii produselor pe stoc dar exista si cazuri in care, din cauza numarului mare de comenzi, sa nu avem timpul necesar pt. asta. Cu toate acestea ne vom stradui sa aducem cat mai repede produsele dorite de dvs.

Litigii
          Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

 

 


Continua
Cos Cumparaturi
  0 produse
Producatori
Login
Bine ai venit Vizitatorule!
E-Mail:
Parola:
(Parola uitata?)
Creaza Cont
Noutati
Revlon - Gloss Mineral Colorstay x 12
Revlon - Gloss Mineral Colorstay x 12
100,00RON
Cele mai vandute
Dupa Pret
Review-uri
Nu exista review-uri in acest moment!
Cautare Rapida
Foloseste cuvinte cheie pentru a cauta produsele dorite
Cautare Avansata
Chestionar
vbbcbv

cvbvc
bcbv
bvbcbvc
bvbcvbvcbbvc
[ Rezultate ]
522 Voturi
76071 Comentarii