Despre Noi  |  Cum Comand?   |  Conditii utilizare  |  Cauta              Cos Cumparaturi:
acum in cos   0 produse
Categorii
Wishlistul meu
0 produse
Feedback
Lasa Feedback
Limbi
Romana
Informatii
Articole
Articole Noi
Toate articolele
Sectiunea 1 (3)
Sectiunea 2
Articole scrise de acelasi autor
Confidentialitate

Politica de confidentialitate

           Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. ALREVO TRADING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este realizarea de actiuni de marketing, reclama si publicitate sub forma de mesaje publicitare si de marketing; de asemenea colectarea datelor personale se face in scopul comertului on-line si a expedierii marfurilor achizitionate on-line.

           De asemenea, in masura in care ati consimtit sa primiti, la adresele de email furnizate, newsletterul din partea S.C. ALREVO TRADING S.R.L., adresele de email respective vor deveni active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand dvs. va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicata pe site sau in continutul newsletter-ului. SC ALREVO TRADING SRL va respecta informaţiile confidenţiale pe care le-aţi furnizat si NU va vinde, NU va închiria şi NU va face barter cu liste de mailing ale clienţilor săi.

           Sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale doar in cazul in care faceti achizitii on-line din magazinul virtual al firmei ALREVO si numai datele personale cerute de formularul de comanda, acestea fiind necesare expedierii marfurilor achizitionate on-line. Refuzul dvs. determina imposibilitatea executarii comenzii lansate on–line. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritati publice in baza atributiilor lor legale si bancilor in cazul platii on-line. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

          Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale in scopuri de marketing direct si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa ALREVO S.R.L., str. Calea Plevnei, nr. 16, ap. 2, Bucuresti, sector 1, cod postal 010231 sau un mesaj de e-mail pe adresa contact@alrevo.com. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curând posibil la adresele de contact mentionate mai sus. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara telefon de contact.

          SC ALREVO TRADING SRL îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura site-ului în orice moment şi fără nevoie de preaviz.

          SC ALREVO TRADING SRL îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

          Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site www. ALREVO.COM, cu excepţia deţinătorului său legal - SC ALREVO TRADING SRL, fără acordul prealabil al SC ALREVO TRADING SRL, dă dreptul unilateral şi neechivoc ca SC ALREVO TRADING SRL să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.


Continua
Cos Cumparaturi
  0 produse
Producatori
Login
Bine ai venit Vizitatorule!
E-Mail:
Parola:
(Parola uitata?)
Creaza Cont
Noutati
Sally Hansen Gloss Diamond Lip Treatment x 12
Sally Hansen Gloss Diamond Lip Treatment x 12
130,00RON
Cele mai vandute
Dupa Pret
Review-uri
Nu exista review-uri in acest moment!
Cautare Rapida
Foloseste cuvinte cheie pentru a cauta produsele dorite
Cautare Avansata
Chestionar
vbbcbv

cvbvc
bcbv
bvbcbvc
bvbcvbvcbbvc
[ Rezultate ]
522 Voturi
76071 Comentarii